MOMENTUMHOSPITALITY - RESTAURANT YUNKA
  • Kinh nghiệm: Từ 2 - 3 năm
  • Chức vụ: Nhân viên
  • Yêu cầu bằng cấp: Trung cấp
  • Số lượng cần tuyển: 1
  • Yêu cầu giới tính: Nam, Nữ
  • Độ tuổi: từ 24 - 36 tuổi
  • Hình thức làm việc: Toàn thời gian
MÔ TẢ CÔNG VIỆC
- Ensuring company policies are followed. - Optimizing profits by controlling costs. - Hiring, training and developing new employees. - Resolving customer issues to their overall satisfaction. - Providing leadership and direction to all employees. - Ensuring product quality and availability. - Preparing and presenting employee reviews. - Working closely with the store manager to lead staff. - Overseeing retail inventory. - Assisting customers whenever necessary. - Organizing employee schedule. - Ensuring that health, safety, and security rules are followed. - Ensuring a consistent standard of customer service. - Motivating employees and ensuring a focus on the mission. - Maintaining merchandise and a visual plan. - Maintaining stores to standards, including stocking and cleaning. - Completing tasks assigned by the general manager accurately and efficiently. - Supporting store manager as needed.
QUYỀN LỢI ĐƯỢC HƯỞNG
- Base salary will be share during interview. - Service Charge & Tip - Staff meal and uniform are provided. - Offer official contract after 1 - 2 months working - 13th month salary
YÊU CẦU CÔNG VIỆC
- Much have Basic English in speaking; - Have 2 years experience; - Excellent listening and communication skills; - Knowledge of best practices for safety and sanitation; - Available to work shifts during weekends and holidays.
CÁCH NỘP HỒ SƠ

Cách 1: Nộp hồ sơ trực tiếp tại văn phòng:

Địa chỉ: Lầu 01, Số 80 Đồng Khởi, Phường Bến Nghé, Quận 1, Hồ Chí Minh

Cách 2: Nộp hồ sơ qua email:

Bấm vào nút "Ứng tuyển ngay" để nộp

Chia sẻ công việc
GIỚI THIỆU CÔNG TY

Nhà hàng Yunka là concept mới nằm tại vị trí Quận 1, TPHCM - một trong những nhà hàng thuộc hệ thống MomentumHospitality. Với hơn 3 năm trong lĩnh vực F&B, chúng tôi mong muốn ngày càng phát triển dựa trên cốt lõi hàng đầu là chất lượng dịch vụ về phục vụ cũng như ẩm thực.