Nhà Hàng Vintage Emporium
Mức lương
Thương lượng
Ngành nghề
Hạn nộp hồ sơ
07/03/2025
  • Kinh nghiệm: Từ 3 - 4 năm
  • Chức vụ: Quản lý
  • Yêu cầu bằng cấp: Cao đẳng
  • Số lượng cần tuyển: 1
  • Yêu cầu giới tính: Nam, Nữ
  • Độ tuổi: từ 24 - 38 tuổi
  • Hình thức làm việc: Toàn thời gian
MÔ TẢ CÔNG VIỆC
- To develop menus and standard recipes for food preparation and new start-up restaurants; - To ensure the effective food preparation and attractive presentation; - To keep up with cooking trends and local best practices; - To oversee the delivery of food supplies and inventory control; - To ensure and maintain the highest food quality and hygiene standards; - To interact with guests to get feedback on food quality and variety of food; - To evaluate foods to assure the quality standards consistently; - To maintain a regular cleanliness for all kitchen areas and equipment; - To develop SOPs to enhance standards to reflect state-of-the-art techniques; - To provide coaching/training session to all kitchen staff for their professional development opportunities; - To consult with the Restaurant Manager about food production aspect of events; - To project annual food, labor cost and monitor financial results; - To exercise portion control for food items served at reasonable prices; - To take corrective action as necessary as to meet the financial goals; - To inteview candidates together with recruitment specialist to select right people; - To manage effective attendance of the kitchen staff; - To conduct performance appraisal for all kitchen staff * ADDRESS: Số 1, Đường 39, Phường Thảo Điền, Quận 2
QUYỀN LỢI ĐƯỢC HƯỞNG
- Competitive salary. - Service charge. - Meal allowance at the restaurant. - Social Insurance, Health Insurance as Labor Law legislation. - 12 annual leave per year.
YÊU CẦU CÔNG VIỆC
- 3 years experience as an Executive Chef or 5 years as a Head Chef. - Qualification in Commercial Cookery from a recognized Institution. - Exceptional knowledge of food hygiene standards. - Proven 4 or 5 star Hotel/ Reastaurant kitchen experience with large operations. - Ability to engage and manage a large team to provide a high level of customer service and guest satisfaction.
CÁCH NỘP HỒ SƠ

Cách 1: Nộp hồ sơ trực tiếp tại văn phòng:

Địa chỉ: Số 1, Đường Số 39, Phường Thảo Điền, Quận 2, Hồ Chí Minh

Cách 2: Nộp hồ sơ qua email:

Bấm vào nút "Ứng tuyển ngay" để nộp

Chia sẻ công việc
GIỚI THIỆU CÔNG TY

Nhà hàng Vintage Emporium thiết kế kiểu Châu Âu cổ điển chuyên phục vụ khách hàng nước ngoài với các món ăn đặc trưng của ẩm thực Châu Âu sẽ là môi trường làm việc tuyệt vời cho các bạn chuyên ngành ẩm thực có cơ hội trao dồi, thực hành cũng như học hỏi những kiến thức mới